ChiKiN XD
ღ°•.♥.•°ღYeni Üyeღ °•.
|
|
|
|
Konu: SaRkı nickLeRi.. |
|
|
kardan adamLar yaptIm hepsini kahRamanIm sandIm avuçLarImda eridiLer.. teLLi duvakLar taktIm her defa sanki akLadIm çok çaßk kirLendiLer.. ruHum ezeLden yasakLarI sevdi..!
...Ve şimdi o vadide gezinenler Görüyor kırmızı ışıklı pencelerin ardında Devasa formların tuhaf bir şekilde Hareket ettiğini,ahenksiz bir melodi eşliğinde. Bu arada,akıntısı hızlı korkunc bir nehir gibi O solgun kapıdan içeri İğrenç bir kalabalık sonsuzca akıyor Ve kahkaha atıyor-ama artık gülmüyor-
BaZıLaRı BeNİm KorkUnÇ bİr İnSan OldUğUmU SöyLÜyOr HiÇtE BiLe BeNdE bİR ÇoÇUk KaLbİ VaR MaSamDA vE bİr KaVaNOzUn İçİNdE...
Her şey bir hayal gibi uzaklarda öyle yalnızım Ruhum kanatlanıp uçuverdi sanki ansızın Her gün biraz daha unutulmak nasıl zor gelir Ben hiç unutmadım unutmayı kalbim ne bilir
Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme
Kalplerde son yangınız İki yaralıyız şimdi ayrıyız Biz seninle masum günahsız Başkasında sürgün aşkımızzzz! '
Aradigini Buldugunda Iki Elle Saril... Kaybetmek Kolay ama Kazanmak Cok Zordur...
insan kendinin en güzel aynasıdır hiç yansımanıza baktınız mı? görüntünüzden öte ruhunuzda neler var?
guneşin ufka değdiği yer oraya git ama yine gel döneceksin die söz ver.. böylesi hepsinden güsel git oslet kendini yine gel döneceksın dıe soz ver.. dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan yaktık senınle biz bir yangını yeni baştan dınle uzaktan küllerın arasından madem herşey biter yine başlar yeni baştan bana nolur ellerını ver gideceksın ama yıne gel doneceksın dıe soz ver...
Düşkünsém, Kötüysém, Déliysém Kimé Né ßundan ?
Gecelere Sor Beni Ruhumun Öksüz , Sessiz Yürüyüşünü Onlar Bilir. Kimsesiz Hayallerimi Satılığa Çıkarttım Sahininden SATILIK !
Gecenin En Sarhoş Vaktinde Sana Son Bir Şiir Yazacağım, İçinde Sana, Sahte Göz Yaşlarına, Masum Bakışlarına Ve Yalan Aşkına Lanet Okuyacağım.
Erkek kandırdığını sanır, kadınsa herşeyin farkında kendini kendini kandırır. Hep böyledir.. Ve belkide bu yüzdendir beyaz yatak örtülerinin gözümüze hoş gelmesi.. |
|
bonipoon
Admin
|
|
|
|
Konu: Geri: SaRkı nickLeRi.. |
|
|
saol cnmmmmm |
|